Salestijgers

Salestijgers 1 jaar

Wat is de tijd toch gevlogen. Ik weet nog als de dag van gisteren hoe zenuwachtig ik was om voor mijzelf te beginnen. Maak ik wel de juiste keuze, ga ik wel genoeg plezier beleven aan het zelfstandig ondernemerschap, komen mijn inkomsten wel op dat niveau wat ik me als doel gesteld heb….al deze onzekerheden hebben me echter niet weerhouden van de start om te gaan ondernemen.
Nu 1 jaar later bewandel ik nog steeds het pad met ongelooflijk veel plezier en kost het me geen enkele moeite om de energie te houden welke ik nodig heb om steeds succesvoller te kunnen bijdragen aan het succes van anderen.
Wat een hoeveelheid komt er op je af als je gaat starten:
Bedrijfsplan met duidelijke doelstellingen omschrijven
Missie en visie zo duidelijk mogelijk bepalen
Logo en naam bedenken en kijken hoe je dit goed in de markt gaat zetten.

Salestijgers bestaat 1 jaar!


Website en social media inzetten

Netwerken en vooral veel zaaien om dan toch ook te kunnen oogsten. En nog veel meer!
Wat voor mij vooral een valkuil was is dat ik graag opdrachten accepteerde van diverse bedrijven omdat je natuurlijk ook moet denken aan de schoorsteen. Echter verloor ik hierdoor mijn echte focus en doelgroep. Dus terug naar de tekentafel en FOCUSSEN!!

Dit heeft mij enorm geholpen in de start van mijn onderneming.

Ik hoef u als ondernemer niet te vertellen dat dit alles gepaard gaat met vallen en opstaan. Ik kan dan ook eenieder adviseren om een goede mentor te zoeken waar ik zelf ongelooflijk veel aan heb. Deze is eerlijk en wijst mij op zaken waar verbetering wordt gevraagd. Dit is dus voor mij niet iemand uit mijn naaste kring aangezien deze mensen te veel betrokken zijn en hier niet altijd even eerlijk in zijn.
Ik merk dat ook bij mijn opdrachtgevers die graag een extern mee wil laten kijken hoe e.e.a. te verbeteren valt.
Daarnaast schroom niet om je kwetsbaar op te stellen en vooral ook te leren van anderen. Ik mag graag workshops/seminars bijwonen van collega’s en gerenommeerde sprekers bezoeken om hier inspiratie uit op te doen.
Ik ga vol vertrouwen op naar jaar 2 en ben overtuigd dat ik mensen echt kan meenemen in de veranderingen welke er in de Sales plaatsvinden.

Langs deze weg wil ik iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan het succes van mijn eerste jaar met Salestijgers. Zowel mijn netwerk op LinkedIn als de opdrachtgevers welke mij het vertrouwen hebben gegeven om met hun te werk.

Salestijgers.nu

Salestijgers.nu