Het bestaat nog steeds

gezond_scoren

Net als jij ben ik ook soms toe aan nieuwe kleding. Als een echte consument eerst maar even op internet kijken om te zien of mijn fijne oude spijkerbroek nog bestaat en in welke maat deze aanwezig is. Nu heb ik door het goede leven een maatje meer gekregen en weet dus niet zeker welke maat te kiezen. Ik besluit daarom maar naar de winkel te gaan welke ik via de website heb gevonden. Deze heeft gelukkig deze broek op de site, maar ik moet wel snel zijn want het is een uitlopend model. Wauw…ook nog eens een fikse korting.

Wandelend door de winkelstraat stap ik ook nog even een andere winkel binnen die vooraan de winkelstraat is, want anders moet ik helemaal naar het eind van de stad. Bij binnenkomst zie ik niemand en net als ik wil weglopen komt er een dame achter een deur vandaan met de vraag ”kan ik U helpen?

Verkoopt U ook merk X-broeken?

Zonder maar een vraag te stellen krijg ik als antwoord: Nee, maar een paar deuren verderop zit wel een winkel die dit verkoopt.  Weg klant – Weg geld.

Bij binnenkomst in de winkel die ik had uitgezocht het internet werd ik erg vrolijk. Vriendelijke begroeting van de mannen aanwezig en super geïnteresseerd. Na uitleg te hebben gegeven waarom dit uitlopende model ging er één naar boven om de maten te zoeken welke ik dacht te hebben. Pfff, gelukkig niet te veel aangekomen dus kon dezelfde maathouden die ik al had. Geinige reactie van de medewerker ”dat had ik u toch al gelijk kunnen vertellen”

Broek uitgezocht, juiste maat verraste hij mij in 1 keer met de opmerking. Het zou zeker wel fijn zijn als u dit merk broek wat meer in huis heeft, dan hoeft u niet bang te zijn dat u straks weer op zoek moet. Ik kon niet anders dan hem gelijk geven. Hij nam mij mee naar de webshop en zo hebben wij nog samen de laatste 2 broeken uitgezocht en besteld. Deze komen dan zonder bezorgkosten naar uw huisadres mijnheer.

Ga je voor 1 broek en verlaat je de winkel met 1 broek, 3 afgerekend, en 2 worden binnen 2 dagen thuisbezorgd.

score

Tijdens ons gesprek gaf de jongen al aan, nadat hij had achterhaald dat ik sales-coach was, dat hij het best leuk zou vinden om eens een training van mij te krijgen. Hij gaf mij de naam van de eigenaar en zei dat ik hier maar eens mee moest contacten.

Je kunt je dus nu wel voorstellen dat als ik een spijkerbroek nodig heb ik toch eerst even hier ga kijken.

Tip: Ga eens vragen stellen ook al heb je het merk niet. Wellicht zit ik helemaal niet verlegen om een merk maar meer op een passende oplossing.

Salestijgers.nu

Salestijgers.nu